Reduceri!

Prețul inițial a fost: 26,999.00 MDL.Prețul curent este: 24,999.00 MDL.

Jacuzzi SPA gonflabil Jet & Bubble 201x71cm, 795L, 4 persoane/ 28458

Categorie:

Descriere

Noul jacuzzi gonflabil PureSpa Jet and Bubble Deluxe 28458 combină toate beneficiile hidromasajului și masajului cu bule de aer (aeromasaj). Acest model este o adevarata senzatie in linia piscinelor cu jacuzzi gonflabile.
PVC-ul laminat cu trei straturi din care este realizat acest miracol este foarte rezistent si durabil. Designul avansat al deflectoarelor interne Fiber-Tech face ca piscina să fie foarte rezistentă și stabilă.

Complexul SPA este echipat cu cel mai recent model de generator de clor cu sistem de control al durității apei. Atunci când folosiți un generator de clor, apa din piscină va fi întotdeauna curată și transparentă, inodoră și absolut sigură pentru piele și mucoasele ochilor, deoarece sarea obișnuită este folosită ca ingredient activ.Așadar, a face băi nu este doar plăcut și sănătos, dar și sigur. Și datorită încălzitorului de apă încorporat, puteți seta întotdeauna temperatura confortabilă pentru băi.

Panoul de control tactil fără fir cu afișaj este amplasat convenabil. Cu ajutorul lui, poți regla duritatea și temperatura apei, precum și să alegi modul de masaj fără a ieși din jacuzzi.

Piscina este ușor și rapid de instalat. Echipat cu mânere durabile pentru o mișcare ușoară. Pachetul include 2 tetiere gonflabile, 2 cartușe de filtrare, o marchiză și lenjerie de pat care nu numai că vor proteja în mod fiabil spa-ul, dar și vor reduce pierderile de căldură, precum și o geantă pentru transport și depozitare.

Caracteristici:

Dimensiuni, cm: 201×71
Diametru interior, cm: 150
Volumul, l: 795
Numar de locuri: 4
Pompa filtru: 1741 l/h
Cartuș filtrant: 29001
Numar de jeturi pentru hidromasaj: 4
Numar de jeturi pentru masaj cu aer: 120
Instrucțiuni pe DVD: da
Copertina: da
Căptușeală: da
Generator de clor: da
Încălzitor de apă: da
Interval de temperatură a apei, °С: 10-40
Rata de încălzire a apei, °С/oră: 1,5-2,5
Puterea încălzitorului, kW: 2,2
Puterea pompei cu jet, kW: 0,65
Puterea pompei cu bule, kW: 0,8
Greutate, kg: 73,2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jacuzzi SPA gonflabil Jet & Bubble 201x71cm, 795L, 4 persoane/ 28458”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *