2,499.00 MDL

Masina de insurubat si gaurit cu acumulator INGCO Li-Ion 20V/2*2A CDLI2002, 42732

Descriere

Șurubelniță fără fir seria INGCO CDLI2002 INDUSTRIAL este concepută pentru găurirea găurilor din plastic, lemn, metal, șuruburi de strângere, șuruburi și alte elemente de fixare la asamblarea mobilierului, instalarea diferitelor structuri, efectuarea lucrărilor de reparații, construcții și finisaje atât în ​​interiorul clădirilor, cât și în exterior.
Acest model este echipat cu un mandril din plastic cu un singur manșon cu prindere rapidă și vă permite să instalați biți hexagonali standard cu o dimensiune a tijei de 6,35 mm și burghie pentru lemn, metal cu diametrul tijei de la 0,8 la 10 mm. Șurubelnița are un comutator de viteză de rotație pentru o muncă mai convenabilă și mai precisă. De asemenea, instrumentul este echipat cu o funcție de blocare a axului.
La fel ca multe șurubelnițe INGCO, CDLI2002 are un comutator de rotație „inversă”. Datorită acestei funcții, instrumentul poate strânge atât șuruburile, șuruburile etc., cât și le poate deșuruba.
Corpul sculei este fabricat din plastic rezistent la impact, iar tampoanele din cauciuc moale împiedică alunecarea sculei în mână. Pe corp sub cartuș există o iluminare cu LED a zonei de lucru, ceea ce simplifică foarte mult lucrul în locuri slab iluminate. Lumina de fundal se aprinde automat când porniți șurubelnița.
Șurubelnița vine cu două baterii litiu-ion (Li-Ion) de 20 V și un încărcător rapid. Timpul de încărcare completă a bateriei este de 1 oră. Principalul avantaj al bateriilor Li-Ion este absența așa-numitului efect de memorie. Acest lucru vă permite să încărcați bateriile în orice moment, fără să vă faceți griji cu privire la gradul de descărcare a acestuia. Durata de viață a bateriilor Li-Ion este de aproximativ 1500 de cicluri de încărcare-descărcare, dar cifra finală depinde în mare măsură de condițiile de funcționare. Bateriile de acest tip sunt susceptibile la temperaturi ridicate și scăzute, deci nu este recomandat să le depozitați la temperaturi sub zero sau la temperaturi ridicate de peste 40 de grade peste zero. Vă recomandăm să depozitați bateriile Li-ion într-o stare încărcată.
De asemenea, cu instrumentul sunt incluse 47 de șuruburi autofiletante, burghiu și biți, instrucțiuni de utilizare, card de garanție. Șurubelnița are un cârlig pentru fixarea la o curea.
Brand INGCO
Mandrină (mm) 10
Acumulator Li-ion
Timpul de încărcare (h) 1
Cuplu motor (dur/moale) (Nm) 45
Nr. de rotații cuplului de motor, 1 viteză (rpm) 0 – 400
Nr. de rotații cuplului de motor, 2 viteză (rpm) 0 – 1400
Diametrul mandrinei (mm) 0 – 10
Viteze 2
Capacitatea bateriei (Ah) 2.0
Tensiunea bateriei (V) 20
Numărul de baterii (Buc) 2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masina de insurubat si gaurit cu acumulator INGCO Li-Ion 20V/2*2A CDLI2002, 42732”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *